• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's

Proefverpakking Believe capsules

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud proefverpakking:
2 Believe capsules

Op voorraad
€2,49
Wij verzenden naar Nederland Nederland en Belgie België.
MasterCard Visa American Express Maestro Bancontact / Mister Cash KBC Belfius iDEAL

Believe capsules


De Believe capsules zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een sleeve gastrectomie of een maagband operatie hebben ondergaan. Wanneer u een sleeve gastrectomie ondergaat, dan wordt er een groot deel van uw maag verwijderd tijdens de operatie. Hierdoor wordt de hoeveelheid die u kunt eten beperkt. Ook als er een maagband wordt geplaatst bij u, dan zult u minder kunnen eten. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl.
Na het ondergaan van een sleeve gastrectomie of de plaatsing van een maagband
krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra
supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Believe capsules zorgen ervoor
dat u dagelijks de benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering binnen
krijgt als aanvulling op uw voeding na uw sleeve gastrectomie of maagband operatie.

Een groot voordeel van de Believe capsules is dat de capsules zelf een maatje kleiner zijn dan de vergelijkbare capsules van andere aanbieders van bariatrie of WLS supplementen. Dat lijkt op het oog misschien een klein verschil, maar hierdoor zijn de Believe capsules gemakkelijker in te nemen en leiden tot minder klachten zoals misselijkheid of andere maag- en/of buikklachten. 

De proefverpakking bevat 2 Believe capsules. De Believe capsules van WLSvital zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Believe capsules is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Believe capsules zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. 

Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.


Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, plantaardige capsule (hypromellose), choline, stabilisator (calciumstearaat), kleurstof (E171, E172). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Believe capsule per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De capsule met een slokje water of andere suikervrije drank innemen. Mocht u problemen ondervinden met het innemen van de Believe capsules, kijk dan voor praktische tips om de inname van de Believe capsules te vergemakkelijken onder het kopje 'Bewaren en innemen' in het 'advies' menu van de website van WLSvital. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Believe capsule in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Believe capsules zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.  

Nettogewicht: 26 gram
Inhoud: 
60 Believe capsules | 2 maanden

Belangrijk:
 als u ook de Calcium vital sliktabletten gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Believe capsule. Tussen de inname van het Calcium vital sliktablet en de Believe capsule dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

De Believe capsules van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]  

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Kernwaarden WLSvital

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Voordelig
  Voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via: www.wlsvital.nl


Zet op verlanglijst