• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's

Proefverpakking Calcium Chew kauwtabletten

Type product:
Voedingssupplement

Inhoud proefverpakking:
2 Calcium Chew kauwtabletten

Op voorraad
€2,49
Wij verzenden naar Nederland Nederland en Belgie België.
MasterCard Visa American Express Maestro Bancontact / Mister Cash KBC Belfius iDEAL

Calcium chew kauwtabletten

 

Na uw vermageringsoperatie krijgt u ook minder calcium binnen. Elan heeft speciaal voor mensen met een vermageringsoperatie de Calcium chew kauwtabletten ontwikkeld om daarmee uw dagelijkse behoefte aan te vullen. Calcium chew bevat calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de Calcium chew kauwtabletten, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D3 dragen ertoe bij dat u sterke botten en tanden heeft. De proefverpakking bevat 2 Calcium chew kauwtabletten

Calcium zit niet verwerkt in de WLS supplementen (CompassBelieve en Supreme producten) van Elan, omdat calcium de opname van ijzer belemmert.

BELANGRIJK: als u ook gebruik maakt van de Compass, Believe of Supreme producten van Elan, neem de Calcium chew kauwtabletten dan niet gelijktijdig in met uw Compass, Believe of Supreme producten. Tussen de inname van deze supplementen dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.

Omschrijving: 
Voedingssupplement
Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. 

Calcium chew kauwtabletten

Ingrediënten: Calciumcitraat, dextrose, zoetstoffen (sorbitol, sucralose), vulstoffen (hydroxypropylcellulose, tricalciumfosfaat), antiklontermiddel (vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholecalciferol. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak-, kleur- en geurstoffen.

De Calcium chew kauwtabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw arts voor advies. 

Nettogewicht:
 279 gram
Inhoud:
90 Calcium chew kauwtabletten
ZI-index Calcium chew kauwtabletten: 16857887

De Calcium chew kauwtabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected] 

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Kernwaarden WLSvital

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Voordelig
  Voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via: www.wlsvital.nl


Zet op verlanglijst