• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's

Proefverpakking Compass capsules

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud proefverpakking:
2 Compass capsules

Op voorraad
€2,49
Wij verzenden naar Nederland Nederland en Belgie België.
MasterCard Visa American Express Maestro Bancontact / Mister Cash KBC Belfius iDEAL

Compass capsules

De Compass capsules zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. Bij een gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar
een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een gastric bypass krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Compass
capsules zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen aangeboden krijgt
als aanvulling op uw voeding na uw gastric bypass.

Een groot voordeel van de Compass capsules van Elan is dat de capsules zelf een maatje kleiner zijn dan de vergelijkbare capsules van andere aanbieders van bariatrie of WLS supplementen. Dat lijkt op het oog misschien een klein verschil, maar hierdoor zijn de Compass capsules gemakkelijker in te nemen en leiden tot minder klachten zoals misselijkheid of andere maag- en/of buikklachten. 

De proefverpakking bevat 2 Compass capsules. De Compass capsules van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Compass capsules is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Compass capsules zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. 

Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.


Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, plantaardige capsule (hypromellose), choline, stabilisator (calciumstearaat), kleurstof (E171, E172). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Compass capsule per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De capsule met een slokje water of andere suikervrije drank innemen. Mocht u problemen ondervinden met het innemen van de Compass capsules, kijk dan voor praktische tips om de inname van de Compass capsules te vergemakkelijken onder het kopje 'Bewaren en innemen' in het 'advies' menu van de website van Elan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Compass capsule in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Compass capsules zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.  

Nettogewicht: 41 gram
Inhoud: 
60 Compass capsules (2 maanden)

Belangrijk:
 als u ook een calciumsupplement gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Compass capsule. Tussen de inname van het calciumsupplement en de Compass capsule dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

De Compass capsules van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected] 

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Kernwaarden WLSvital

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Voordelig
  Voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via: www.wlsvital.nl


Zet op verlanglijst