• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Over Elan

WLSvital levert een breed assortiment aan voedingssupplementen die u in staat stellen om een slanke en gezonde levensstijl na te streven. Uw gezondheid is namelijk het allerbelangrijkste en staat centraal bij WLSvital. WLSvital is een jong en dynamisch bedrijf dat zich dagelijks inzet voor de kwaliteit van de producten en de perfecte individuele afstemming. Alle producten van WLSvital zijn met de grootste zorg bereid. 

U verdient het dan ook om een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement van WLSvital te krijgen. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat worden alle producten van WLSvital wetenschappelijk getoetst en gecontroleerd, zodat deze zo nauwkeurig mogelijk voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De ingrediënten in de producten van WLSvital zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De samenstelling van de producten van WLSvital is precies zo uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Gezien dit feit blijft het assortiment van WLSvital continue in beweging en ontwikkeling. Aan de hand van uw ervaringen als consument en de analyse van meetbare resultaten van de producten door (medische) professionals worden de producten van WLSvital verder verbeterd. 

WLSvital doet er alles aan om u de producten betaalbaar te houden voor u, zodat u op voordelige wijze kunt voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De producten van WLSvital zijn dan ook stukken voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen. Daarnaast profiteert u nog eens van de gratis verzending.

Voor een verantwoorde keuze naar een nieuwe start met WLSvital!

Kernwaarden WLSvital


Kernwaarden WLSvital

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Voordelig
  Voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via: www.wlsvital.nl